Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Nosaby IF 2-2
2014-09-07 12:44
Viktor Fredriksson gjorde Lindsdals båda mål när man spelade oavgjort mot Nosaby IF på lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till 2-2.
Det var gästerna från Kristianstad som inledde målgörandet denna lördag som bjöd på en härlig inramning med solsken från en blåklar himmel. I den 16:e matchminuten gjorde Nosabys högermittfältare Julian Grozdanovski 1-0. Tre minuter senare blev Ludvig Axelsson fälld i Nosabys straffområde med straffspark som följd. Fredrik Petersson sköt straffen strax utanför  målvakten Jörgen Bengtssons vänstra stolpe. Viktor Fredriksson kunde sedan se till att Lindsdal gick till halvtidsvila med ledning 2-1. efter mål i den 23:e och 41:a minuten.
Andra halvlek var bara några minuter gammal innan kvitteringen till 2-2 kom genom Simon Thoresson. Resultatet stod sig matchen ut, tror chanser från båda håll till ett segermål. Närmast segern var nog ändå Nosaby som hade en handfull chanser under andra halvlek. En poäng till båda lagen gör att avståndet ner till kvalplatsen på sex poäng är oförändrad för de gulsvarta.
På fredag 12 sep väntar nästa omgång - FK Karlskrona på Västra Mark IP i Karlskrona.

Matchfakta: Lindsdals IF - Nosaby IF 2-2 (2-1)
0-1 (17) Julian Grozdanovski, 1-1 (23) Viktor Fredriksson, 2-1 (41) Viktor Fredriksson, 2-2 (49) Simon Thoresson
Varningar: Mergim Pllana (4) Oscar Andersson (1)

Startelva: Joakim Deurell - Jonathan Taylor, Carl Sahlén, Anton Arvidsson, Johan Lewton - Mergim Pllana (65), Viktor Byström, Felix Elgan (71), Ludvig Axelsson (78) - Viktor Fredriksson, Fredrik Petersson