06   Tis 17:30 - 19:00 Träning Lindsdals IP
07   Ons17:30 - 19:00 Träning Lindsdals IP
08   Tor 17:30 - 19:00 Träning Lindsdals IP
10   Lör 14:00 - 16:00 IFK Grimslöv - Lindsdals IF Furuskans
2019-08-02 10:56
Förberedelserna inför omstarten av div III  Sydöstra Götaland pågår för fullt med träningar och träningsmatcher.
På torsdagskvällen var det träningsmatch mot Ängö BK på anrika Fredriksskans i Kalmar.
Matchen slutade 2-2 efter att lagen gjort sina mål i var sin halvlek.
Lindsdals IF gick fram till en 2-0 ledning under första halvlek genom mål av Arvin Nabi och Elias Ehlin. Man skapade då också fler bra målchanser.
I andra halvlek kunde Ängö BK både reducera och kvittera. Målskytt vid båda tillfällena var Anton Arvidsson.
Fram till höstpremiären kommande lördag 10 aug mot IFK Grismlöv väntar under veckan träning med finslipningen, så att laget är väl förberett för vad som väntar under hösten.