Herrlag

Lindsdals IF - Ronneby BK 1-1
2020-09-16 18:00
När Lindsdals IF tog emot Ronneby BK på Fjölebros konstgräs under lördagseftermiddagen, var det två lag som verkligen behövde inkassera tre poäng i den täta bottenstriden.
Men när domaren Mikael Eriksson blåste av matchen och krutröken lagt sig stod det 1-1 på resultattavlan, och två besvikna lag kunde konstatera att det blev en poäng var istället för tre poäng till det egna laget.
Efter en mållös första halvlek var det Ronneby BK som tog ledningen i början av andra halvleken genom Nisse Ekström. Kvittering ordnade Eric Alm till med tio minuter kvar av matchen. Samme Eric Alm drog på sig ett andra gult kort några minuter senare.
Resultatet stod sig dock matchen ut, vilket gör att Ronneby BK ligger kvar på tolfte plats med 6 poäng medan Lindsdals IF tillsammans med Nybro IF, FK Karlshamn United och Lagans IF strax ovanför alla har 8 poäng.
I nästa omgång åker LIFFEN till Viktoriavallen i Nybro för match mot de rödvita bröderna.