Fotboll
Herrlag

IFK Hässleholm-Lindsdals IF 0-1
2015-05-09 19:13
Med sitt första mål för säsongen såg Viktor Fredriksson till att Lindsdals IF tog sin första trepoängare på bortaplan, då IFK Hässleholm besegrades med 1-0.
Målet tillkom i den 40:e matchminuten genom förarbete av Jacob Petersson.
Annars var det i inledningen av första halvlek som båda lagen skapade många målchanser. Bland annat sprang Jacob Petersson ifrån Hässleholmsförsvaret med skottet räddade på mållinjen.
IFK Hässleholm hade efter en högerhörna en dubbelchans till ledningsmål då första bollen tog i ribban och returen räddades av LIF-målvakten Joakim Deurell.
I den andra halvlek var det IFK Hässleholms bäste spelare - målvakten Alexander Nilsson - som såg till att Hässleholm var kvar i matchen. Han räddade laget från fler baklängesmål på de chanser som Lindsdal skapade.
Tre poäng och ännu ett lite skutt uppåt i tabellen för Lindsdalsgänget som i nästa match spelar kommunderby mot IFK Berga.

Matchfakta: IFK Hässleholm - Lindsdals IF 0-1 (0-1)
0-1 (40) Viktor Fredriksson
Varningar: Inga

Startelva: Joakim Deurell - Robin Olsson, Johan Lewton, Carl Sahlén, Andreas Lundqvist - Kamran Delashob (72), Felix Elgan, Mattias Dolk (79), Mergim Pllana - Viktor Fredriksson, Jacob Petersson