Fotboll
Herrlag

BW 90 IF - Lindsdals IF 1-0
2015-05-17 19:47
Söndagseftermiddagen drabbning mellan BW 90 IF och Lindsdals IF slutade med seger för BW 90 med 1-0.
Matchens ändå mål gjordes av Calle Svensson i den 18:e spelminuten. Och det var under en första halvtimmen som BW 90 skapade det mesta och det bästa. Man gjorde det genom aggressivt försvarsspel högt upp i planen där man vann mycket boll.
Även den starka vinden i planens längdriktning hjälpte till då BW 90 hade vinden i ryggen under första halvlek.
Efter hand kunde Lindsdal flytta upp sina trupp i banan och få stopp för BW 90 anfallsförsök.
I andra halvlek fick Lindsdal vinden i ryggen och kunde då skapa några kvitteringsmöjligheter utan att var riktigt nära någon gång.
BW 90 vinner matchen rättvist och klättrar upp förbi Lindsdal i tabellen.
För Lindsdal väntar i nästa omgång hemmamatch mot Malmölaget Kvarnby IK på lördag.
Matchen har ändrad avsparkstid tll kl. 14.00.

Matchfakta: BW 90 IF - Lindsdals IF 1-0 (1-0)
1-0 (18) Calle Svensson
Varningar: Kamran Delashob
Startelva: Joakim Deurell - Anton Arvidsson, Carl Sahlén, Johan Lewton, Andreas Lundqvist - Kamran Delashob, Felix Elgan, Nika Chkheidze (60), Mattias Dolk (33) -