Avgifter 2021
Medlemmar Medlemsavgift
Aktiva 650kr
Stödmedlemsskap 400kr
Familjemedlemsskap 1300kr (2 medlemmar, barn i familj upp till 18 år ger familjekort)

Ålder Träningsavgift
Upp till 7 år 200kr
8-9 år 400kr
10-12 år 600kr
13-14 år 750kr
15-19 år 850kr + andra uppdrag för föreningen

Stödmedlemmar:
medlemmar 400 kr

Medlemmar ser alla seriematcher för vårt dam- och herrlag gratis på Fjölebro.

Medlemsavgift och träningsavgift ska vara inbetald senast 31/3. Betalas via faktura man får från föreningen
Ovanstående beslutades på årsmötet 22 feb 2021.

Alla som betalar medlemsavgift senast den 31/3 får medlemskortet till seriepremiärerna för herr och damlag.

Stödmedlemmar får kortet i brevlådan. Aktiva får kortet via sina ledare. Notera att om det är familjeavgift så kommer korten till föräldrarna också via ledarna.

Detta händer när ni betalat:
Kassören får en notering om att avgiften är betalad.
Han kopierar alla inbetalningskort och lämna till undertecknad.
Jag bockar av alla aktiva på deltagarlistor som ledarna lämnat till mig.
Därefter skriver jag ut medlemskorten och lämnar dessa till ledarna tillsammans med en förteckning över vilka som betalat.

Konsekvenser vid för sent inbetalad medlemsavgift.
Ingen spelare kan representera en klubb han/hon inte är medlem i.
Därför kan man inte spela cup eller seriematch utan att ha betalat medlemsavgift.
Vid tidigare samtal med försäkringsbolaget har de bekräftat att försäkringar gäller för dem som är noterade som medlemmar.
Om ni hamnar i situationen att ni har betalat men ledaren inte har fått bekräftelse från mig, så är enklaste förfarande att ni visar ledaren en kopia på er inbetalning.

När får jag mitt medlemskort om jag betalar senare än 31/3?
När ni ser processen här ovan så inser ni att det är någon/några veckors fördröjning innan medlemskorten är skrivna.
De som betalat sin avgift i april-maj får sina medlemskort kring den 15 juni.
De som betalar i juni-aug får sina medlemskort kring den 15 sept.
Observera att du däremot med någon veckas fördröjning blir noterad som betald medlem.
Om ni betalar efter den 31/3 och vill ha medlemskortet snabbare kan ni skicka en kopia på inbetalningen tillsammans med ett frankerat svarskuvert till
Lindsdals IF

Spelarvägen 30